NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Grįžti atgal

Kaip pozuoti vestuvių dieną?

Kaip pozuoti vestuvių dieną?

Būnant vestuvių planuotoja, labai dažnai matau įvairių situacijų susitinkant su fotografais ir vėliau, vestuvių dieną, paūmėjusį stresą, kai atrodo, kad jau „laikas pozuoti“. Pirmo susitikimo metu poros galvoja, kad jie nefotogeniški, kad fotografai vers juos pozuoti, kad fotosesija turi trukti po 4-5 valandas, kad ji negali būti linksma, kad jie negalės atsipalaiduoti... ir t.t. BET. Dažniausiai tai tebūna streso padariniai. Svarbiausia su planuotojos pagalba rasti profesionalius fotografus, prie kurių jūs galėsite atsipalaiduoti, tiesiog mėgautis diena bei vienas kitu ir leisti fotografams dirbti.

Vestuvių planavimas

Visgi....

Dažnai pasirinkę fotografą nuotakos pradeda nerimauti (jaunikių nepamirštam, bet jienerimauti pradeda tik vestuvių dieną arba išvis nepradeda) – o kaip gi reiks elgtis, kaip stovėt prieš objektyvą, šypsotis ar ne, paimti vyrą už rankos ar ne, galime bučiuotis ar ne? Nes juk kiekvienai porai norisi atminčiai gražių nuotraukų.. Turime keletą patarimų nuotakoms, kaip reiktų nesiruošiant pasiruošti vestuvinei fotosesijai :)

Vestuvių planavimas

* Būkite savimi! Pirmoji ir visiems aktuali taisyklė, neapsimetinėkite, nesistenkite įkūnyti kažkokių personažų, tiesiog tądien pamirškite jeigu jus kažkas slegia ir įsijunkite „laimės rėžimą“, būkite savimi! Jei kasdienybėje esate valiūkiški, tokie būkite ir vestuvėse, būtent tokį jūsų būdą atspindės nuotraukos.


* Geriausios pusės. Na niekam jau nebekeista asmenukės ir jų intervencija į mūsų gyvenimą, tačiau tai netgi visai naudinga. Jūs jau žinote savo geriausias „puses“ (moterys tikrai supras ką norime pasakyti), tad ir prieš vestuvių fotografą nepamirškite savo geresniosios pusės, savo pamėgtų pozų ir rakursų. O kas geriau negu parepetavimas namuose prieš veidrodį?


* Būkite dramatiškos, neslėpkite savo tikrųjų emocijų. Dažna nuotaka patyliukais sako, jog bijo braukti ašarą savo vestuvėse. O mes sakome, tai bene būtina, išjauskite akimirką, pasiduokite jai, tuomet ir nuotraukos atspindės būseną, ne tik išvaizdą. Taip smagu žiūrėti į nuotraukas, kurios priverčia susimąstyti, analizuoti, galbūt net maža dalele pajausti ką ir jūs jautėte.


* Žaiskite su savo suknele, būkite viena kitai nuostabios porininkės. Jeigu turite veliumą ar vualį, nepamirškite ir jo, juk tai prideda paslapties nuotraukoje..


Vestuvių planavimas

* Neapsikraukite savęs rūpesčiais vestuvių dieną, jeigu neturite planuotojos, pasisamdykite bent koordinatorę, kuri leis jums džiaugtis, o ne dirbti savo vestuvėse.


* Prieš vestuves bent kartą susitikite gyvai su savo fotografu, kad nebūtų taip, jog „nesutampa auros“.


* Turėkite su savimi lūpų blizgį, lūpdažį, kompaktinę pudrą, kad net ir prie +30, atrodytumėt gaiviai.


* Fotosesijos metu neapsikraukite bereikalingais rekvizitais, kuriuos suksite galvą kaip panaudoti. Geriau pasidarykite pikniką, eikite pasivaikščioti ar jaukioje kavinukėje prisėskite suvalgyti ledų.


* Nepamirkite savo puokštės, ji tądien jūsų palydovė!


* O kaip jūsų šeimos draugai: kačiukai, šuniukai, voveriukai ir visi kiti -iukai? Žinoma, žinoma, žinoma, papuoškite juos ir kartu įsiamžinkite!


* Nesikrimskite ir nesigadinkite sau nuotaikos dėl oro, vestuvėms nėra blogo oro, įsimeskite į automobilį skėtį ir pernelyg negailėkite suknelės. Tiesiog mėgaukitės vienas kitu!

Su šypsena,

Agnė Martinkėnė
Vestuvių planuotoja
8 684 22080
[email protected]
www.ikveptavestuvems.lt

Autorius: Agnė Martinkėnė

Grįžti atgal

Grįžti i viršų