NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Grįžti atgal

Kaip surengti vestuves užsienyje?

Nuotrauka: Shi Devotion (flickr.com)

Nuotrauka: Shi Devotion (flickr.com)

Vestuvės užsienyje – tai puikus pasirinkimas vertinantiems išskirtinumą ir privatumą. Daugelis svajoja sudaryti santuoką netradicinėje vietovėje, pavyzdžiui, Karibų salose, Italijoje arba vienoje iš įspūdingiausių Graikijos salų. Todėl svarbu išsiaiškinti, kaip tinkamai suorganizuoti vestuves užsienyje.

Vestuvių planavimas vienoje iš užsienio šalių užtrunka maždaug tiek pat laiko, kiek ir Lietuvoje. Aišku, vestuvių planavimas svečioje šalyje suteiks daugiau malonumo, jeigu viską organizuosite patys, be tarpininkaujančių įmonių. Be to, taip sutaupysite. Atminkite, kad kuo daugiau laiko skirsite vestuvių planavimui, tuo įspūdingesnes vestuves suorganizuosite. Taip pat rinkdamiesi paslaugas užsienyje, pasižiūrėkite interneto vartotojų atsiliepimus – jie labai vertingi, kadangi žmonės rašo apie tai, ką patys yra išbandę.

Kad atėjus šventės dienai nepatirtumėte nemalonių „staigmenų“, būtinai išsiaiškinkite, kokių dokumentų prireiks. Jeigu tuoksitės Europoje, Jums reikės pasų, gimimo liudijimų, krikšto dokumentų, leidimų tuoktis kitoje parapijoje. O, pavyzdžiui, Karibų salose dažniausiai užtenka tik gimimo liudijimų. Taigi, pasidomėkite, kokioje šalyje kokių dokumentų reikalaujama. Svarbu tai, kad visus dokumentus reikia išversti į užsienio kalbą ir juos turi patvirtinti notaras.

Planuodami kelionės trukmę, atsižvelkite į tai, kad santuokos ceremonijos paprastai vyksta praėjus porai dienų nuo atvykimo į šalį.

Nesvarbu, kuriame pasaulio kampelyje ruošiatės prisiekti amžinąją meilę, žiedus svarbu pirkti būtent Lietuvoje. Paverskite žiedų pasirinkimo procesą įsimintinu nuotykiu. Pavyzdžiui, Lietuvoje galima rasti vietų, kur galima išsirinkti žiedų dizainą, o taip pat dalyvauti jų gamybos procese ir išgirsti įdomių pasakojimų apie auksą, kitus tauriuosius metalus bei žiedų nešiojimo taisykles. Jeigu į vestuvinius žiedus įdėsite daug teigiamų emocijų, Jūsų santuoka bus dar tvirtesnė!

Pripažįstama, kad geriausia vieta susituokti užsienyje yra Karibų salos, kadangi šiame kurorte personalas labai maloniai pasirūpina jaunavedžiais. Jiems suteikiamas asmeninis vestuvių konsultantas, kuris surengia nepakartojamą šventę pagal poros pageidavimus. Pasirinkę vestuves Karibų salose, neprivalėsite rūpintis kiekviena smulkmena – tai už Jus padarys kiti.

Labai svarbi vestuvių dalis, turinti didžiulę liekamąją vertę, yra vestuvių nuotraukos. Vestuvių fotografas užsienyje paprastai yra vietos profesionalas. Tačiau atminkite, kad Jūsų pasirinktas fotografas gali būti neįleistas į viešbutį, kurioje bus organizuojama šventė. Tad numatykite galimybę, kad gali tekti pasinaudoti viešbučio siūlomo fotografo paslaugomis.

Autorius: Fotogidas

Grįžti atgal

Grįžti i viršų