NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Grįžti atgal

Nuotakos makiažas antrą vestuvių dieną

Nuotakos makiažas antrą vestuvių dieną

Vestuvės – tai nuostabiausia diena Jūsų gyvenime, kuriai ruošiatės itin kruopščiai. Apgalvojate visas smulkmenas nuo A iki Ž. Sveikinu Jus su artėjančia gražia švente!

Viskas puiku, BET ar dažna iš jūsų pagalvojate apie antrą vestuvių dieną. Kiek man teko matyti, tai nuotakos pagalvoja apie antros dienos suknelę ir viskas. O kaip atrodys jūsų veidas, akys? Greičiausiai, po įtampos, džiaugsmo ir ilgos šventės nuovargio, jūsų veidas nebespindės taip, kaip pirmąją dieną. Visos puikiai žinome, kad mažai miego, neretai alkoholio vartojimas, padaro mūsų odą pilką, be gyvybės ženklų. O juk šventė dar nesibaigė!

Ar norite vyrą ir svečius nustebinti neįtikėtinai skaisčia, lygia ir gaivia oda, be jokio vargo?

Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos

Aš, kaip vizažistė, rekomenduoju natūraliai atrodančią ir labai draugiškos odai sudėties mineralinę pudrą Fuschia Mineral Magic. Ši pudra, nors ir gerai maskuojanti, suteikia odai gaivumo, sveikos odos žvilgesį ir kas svarbiausia, labai natūraliai atrodo. Iš pavargusios pelenės antrą dieną jūs lengvai galite tapti princese iš naujo.

Keli žingsniai, padėsiantys atgauti skaisčią odą:

1. Visą veidą gerai padenkite Fuschia mineraline pudra, kuri neturi talko (jis kemša poras ir sausina odą), apsaugo nuo pavojingų saulės spindulių SPF15 ir yra praturtinta vitaminu A. Ji suteikia odai švelnų spindesį, nes turi šviesą atspindinčių dalelių, gerai maskuoja visus odos trūkumus, oda atrodo pailsėjusi, gaivi. Puikus duetas tokiam rezultatui pasiekti, galite rinktis net iš 8 atspalvių:

Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos

2. Antras žingsnis į tobulą antros dienos išvaizdą yra skaistalai. Paskaistinkite skruostus savo mylimais skaistalais, taip suteikdamos spalvą savo veidui. Juk rausvi skruostai, tai sveikumo ženklas. Aš rekomenduoju Fuschia mineralinius skaistalus Glow. Švelni spalva, suteikianti spindesio.

Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos

3. Dar vienas dalykas, kuris ne kaip atrodo antrą dieną – tai pavargęs žvilgsnis, paraudusios akys. Labai lengvai akis atgaivinsite Hi Lite akių pieštuku, įpiešdamos juo į vandens liniją, kuri nuo nuovargio bus raudona. Jis yra kūno spalvos, todėl nekris į akis, bet tik atgaivis jūsų žvilgsnį.

Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos

4. Sekantis žingsnis paryškinti akis, nes greičiausiai nenuėjote miegoti su makiažu, o jei ir nuėjote, tai ryte jį tikrai norisi nusivalyti. Ne todėl, kad šešėliai subėgo ar nusivalė, o todėl, kad norite bent kažkiek geriau ir gaiviau pasijausti. Tai padaryti jums padės įprastas jūsų akių pieštukas, bent dviejų spalvų akių šešėliai ir tušas. Šešėlius rekomenduoju rinktis šviesesnius, taip tik dar labiau pagyvinsite akis. Šį kartą rinkčiausi judrųjį akies voką padengti šviesiausia spalva, o akies linkį vos vos paryškinti tamsesne. O jei turite noro, išorinį akies kampą paryškinkite tamsiausia spalva. Tik ne per daug. Patariu pasibandyti namie dar prieš vestuves. Paryškinkite blakstienų augimo liniją pieštuku ir jei neturite priaugintų blakstienų, padažykite jas tušu.

Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos

5. Paskutinis akcentas antakiai ir lūpos. Antakius ryškinkite su antakių šešėliais, juos daug paprasčiau naudoti ir padarius klaidą – lengva nuvalyti. Lūpas patepkite švelniu blizgesiu, taip pagaivindamos visą veidą. Lūpdažis dažniausiai moterį padaro vyresnę, bet jūs jau ištekėjote, metas pradėti norėti atrodyti jauniau.

Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos

Mielai Jus pakonsultuosiu, tik kreipkitės. Mane rasite Facebook paskyroje Grožio akys arba www.grozioakys.lt  Ten taip pat galite įsigyti visus šiuos produktus.
Jūsų vizažistė Kristina.

Autorius: Vizažistė Kristina (www.grozioakys.lt)

Grįžti atgal

Grįžti i viršų