NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Grįžti atgal

7 netradicinės vestuvių dovanos

7 netradicinės vestuvių dovanos

Gavus kvietimą į vestuves, prasideda džiugus šventės laukimas. Tačiau svečiams tenka vienas atsakingas rūpestis - dovanos idėja. Pinigai, žinoma, papildys jaunos šeimos biudžetą, o dovanų čekiai kažkada bus panaudoti, tačiau jei jaunavedžių pora nėra išreiškusi noro, kad dovana tilptų į vokelį, verta pasvarstyti apie unikalesnę vestuvių dovaną.

Jaunieji įvertins, jei jų namų neužversite puodelių servizais, stalo įrankiais ar virtuviniais kombainais. To ypač norisi, jei besituokiantys jums yra gerai pažįstami ir artimi. Pateikiame 7 netradicinių vestuvinių dovanų idėjas, kad galėtumėte  originaliai nustebinti jaunavedžius gražiausią jų gyvenime dieną.

1) Patalynė arba patalynės komplektai. Romantiška staigmena namų jaukumui kurti.  Kadangi renkama dovana, ieškokite klasikinio stiliaus ir ramių spalvų patalynės. Svarbiausia, žinoma, patalynės komplekto medžiaga - ji turėtų būti natūrali (puikiai tiks šilkas, medvilnė, satinas). Ieškokite medžiagų, pasižyminčių patvarumu ir ilgaamžiškumu. Visgi šiuo atveju teks atlikti namų darbus ir pasidomėti jaunavedžių lovos dydžiu. Taip užtikrinsite, kad jaunieji neturės rūpesčių grąžindami, keisdami dovaną arba (dar blogiau) - ją paslėpdami tamsiame spintos kampe visiems laikams.

2) Chalatai. Būtinai - derantys ir kokybiškos medžiagos. Prasidėjus bendram gyvenimui, chalatas tampa drabužiu, kuriuo pasipuošusį sutuoktinį tenka matyti gana dažnai. Dėl to stilingi, kokybiški chalatai tikrai bus įvertinti ir  panaudoti. Jauniesiems išrinkite vizualiai patrauklius, malonius odai, lengvai skalbiamus chalatus, kurie tarnaus ilgai.

3) Kavos aparatas. Kavos virimo aparatas - daugelio kavą mėgstančių žmonių svajonė, galinti tapti itin džiuginančia ir praktiška dovana. Be to, aparatas - stilinga namų interjero detalė. Taip padovanosite jaunavedžiams ne tik buitinį prietaisą, bet ir romantišką kavos gėrimo dviese ritualą, nuolat gardžiai kvepiančius namus. Prieš renkant kavos aparatą, verta pasidomėti, kokią kavą labausiai mėgsta pora - nuo to priklausys kavos aparato tipas.

Jei visgi nedrąsu rinkti buitinį prietaisą, puikia išeitimi gali tapti kavos pupelės. Tikrų gurmanų ar tiesog ištikimų kavos mylėtojų porai galima įteikti šviežiai skrudintų rūšinių kavos pupelių iš skirtingų regionų, pasižyminčių unikaliomis skoninėmis savybėmis ir savita istorija. 

4) Garso aparatūra. Dovana moderniems jaunavedžiams. Kokybiškos ausinės - daug keliaujančiai porai, galingos kompiuterio kolonėlės - tiems, kurie namuose nenustoja klausyti muzikos, žiūrėti filmus. Ieškokite žinomų gamintojų, minimalistinio dizaino aparatūros. Šiuolaikiški, praktiškumą vertinantys jaunavedžiai tokia dovana tikrai apsidžiaugs.

5) Grožio procedūros. Subtili dovana, tinkanti savo išvaizda besirūpinantiems jauniesiems. Išrinkite universalias, populiarias grožio procedūras, kurios nevers jaustis nepatogiai. Kadangi priešvestuvinį pasiruošimą neretai lydi nerimas ir bemiegės naktys, galima padovanoti odą drėkinančią ir atjauninančią mezoterapiją (tai paprasta procedūra, kurios metu oda aprūpinama jai reikalingomis medžiagomis, skatinant natūralius atsinaujinimo procesus). Mezoterapija yra neskausminga procedūra, sprendžianti įvairias odos problemas, taikoma visoms kūno sritims, tad  ja mielai pasinaudos abu jaunieji, ne tik moteriškoji pusė. Tiesa, grožio procedūrą rinkti derėtų atsakingai - išrinkite patikimą kliniką, kurioje dirba profesionalūs specialistai.

6) Kosmetika. Jaunųjų grožiui ir odos sveikatai puoselėti. Natūrali, sertifikuota, prabangi kosmetika, išskirtinės priemonių linijos - vertinga dovana, kuriai visad atsiras vietos ant kosmetinio stalelio ar vonios lentynos. Ieškokite ne specifines problemas sprendžiančių, tačiau universalių (pavyzdžiui, drėkinančių, maitinančių, valančių) kosmetikos priemonių.

7) Odiniai dėklai. Odiniai paso dėklai - užuomina į artėjančią medaus mėnesio kelionę. Tuo tarpu nuolat dirbantiems, verslo srityje besisukantiems jaunavedžiams tiks nešiojamųjų kompiuterių ar planšečių dėklai. Išrinkite stilistiškai, spalviškai derančius ar net personalizuotus - su jaunikio ir jaunosios inicialais.

Juk pagrindinė dovanos paskirtis visada yra labai paprasta ir žmogiška - parodyti rūpestį. Taigi, prieš rinkdami netradicinę dovaną jauniesiems, visų pirma pagalvokite apie juos. Jei gerai porą pažįstate, greičiausiai žinote jų pomėgius, gyvenimo būdą, požiūrį į tam tikrus daiktus. Jei ne - pabandykite tai išsiaiškinti arba rinkitės saugesnius dovanų variantus, kurie yra universalūs ir lengvai panaudojami.

Štai ir viskas - jau turite dovanų idėją, nustebinkite jaunuosius originaliu, skoningu ir praktišku dovanos sprendimu. Netradicinė, gerai apgalvota dovana taps puikiu prisiminimu jauniesiems.

Autorius: Fėjos namai

Grįžti atgal

Grįžti i viršų