« Viešbutis "Gabija"****
1 2 3 4 5 6« Žiūrėti kontaktus | Siųsti užklausą
Viešbutis Gabija ir restoranas „MEAT Steak House“.
Vienas iš restorano įkūrėjų ir jo šefas Liutauras Čeprackas. Šio restorano pasididžiavimas yra MĖSA: kas bebūtų – sultingi jautienos kepsniai su traškia plutele ar ant raudonojo kedro lentelės kepta antis, patiekiama su gruzdintomis plonomis bulvytėmis – visi patiekalai tirpte tirpsta burnoje.
Restoranas „Meat Steak House“ yra bene vienintelis Baltijos šalyse, turintis savo mėsos brandinimo kamerą, kurioje atsiskleidžia geriausios mėsos savybės, todėl didkepsnis įgauna ypatingą skonį, viliojantį gero maisto žinovus.
Restorane svečiams siūlomas platus jautienos kepsnių pasirinkimas: antrekotas „Rib-Eye“, nugarinė „New York strip“, išpjova, gomurį pamalonins ir žuvies bei jūros gėrybių patiekalai.