NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

« Grįžti atgal | Vestuvių koordinavimas

‹ Vestuvių planavimas


Vestuvių koordinavimas


Vestuvių koordinavimas

Vestuvių koordinavimas
Vestuvių planavimas
Nuotraukų: 2
Kaina nuo: 150.00 €

Kontaktai

Pavadinimas: Vestuvių koordinavimas

Siųsti užklausą

Tel.: +37068447759
Internete: www.virgo.lt/vestuviu-koordina

Miestas: Kaunas

Miestas:
Kaunas
Nuotraukų: 2
Kaina nuo: : 150.00 €

Vestuvių koordinavimas


Ar jūsų vestuvėms viskas paruošta? Išrinkta suknelė ir restoranas, užsakyti fotografai ir prašmatnus vestuvinis limuzinas, apgalvota svečių susodinimo tvarka ir mažos staigmenėlės jiems ir vienintelis dalykas, kuris Jums liko – nekantriai laukti svarbiausios savo gyvenimo dienos?

Tačiau, kuo arčiau vestuvių diena, tuo daugiau yra abejonių, ar viskas apgalvota ? Kaip nepamiršti kažko per skubėjimą ir pačiam komfortiškai elgtis šventės metu?

Mes puikiai suprantame Jus ir esame pasirengę būti kartu lemiamu momentu! Mėgėjams daryti viską savarankiškai ir gauti puikų rezultatą, turime pasiūlymą, kuris padės jums savo vestuvių dieną jaustis ramiai ir užtikrintai, atsipalaiduoti ir mėgautis nepamirštama švente. Pasinaudokite asmeninio vestuvių koordinatoriaus paslaugomis.

Specialistas, kuris Jūsų vestuvių dieną spręs visus organizacinius klausimus, susijusius su vestuvėmis: bendraus su užsakytais fotografais, operatoriais, vairuotojais, ir kitais profesionalais, kuriuos Jūs pasirinkote dirbti savo šventėje.

Asmeninis asistentas ar vestuvių koordinatorius padės Jums padaryti dienos planą, apskambins ir patikrins visų specialistų, kurie įtraukti į pasiruošimą Jūsų šventei, darbą. Jis seks limuzino darbo laiką, kad Jums nereikėtu mokėti už papildomą laiką, jis laiku paduos bokalus prie santuokų rūmų ar bažnyčios, restorane jis pasirūpins, kad patiekalai būtų paduoti laiku. Taip pat vestuvių koordinatorius pasirūpins daugeliu kitų dalykų! Tai leis Jums, Jūsų šeimai ir draugams, mėgautis švente ir visiškai joje dalyvauti, neatitraukiant dėmesio organizaciniais klausimais, nes tai padarys profesionalai!

Tai puiki proga sutaupyti vestuvių organizavimui ir tuo pačiu neprarasti teisės ir malonumo viską daryti pačioms. Kaina tikrai nustebins. Neaukokite savo gražiausios dienos stresui .


Nuotraukos

Vestuvių planavimas
Vestuvių planavimas

Grįžti i viršų