NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Didysis Vestuvių Katalogas path Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos path Prieš ypatingą dieną – ypatingos procedūros švytinčiai odai
« Grįžti atgal | Prieš ypatingą dieną – ypatingos procedūros švytinčiai odai

‹ Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos


Prieš ypatingą dieną – ypatingos procedūros švytinčiai odai


Era Esthetic

Era Esthetic
Vestuvinės šukuosenos, grožio paslaugos
Kaina nuo: 0.00 €

Kontaktai

Pavadinimas: Era Esthetic

Siųsti užklausą

Adresas: M. Valančiaus g. 7-51, Vilnius
Žemėlapis
Tel.: +37061177111
Internete: lazerineklinika.lt/

Miestas: Vilnius, Kaunas, Klaipėda

Miestas:
Vilnius, Kaunas, Klaipėda
Kaina nuo: : 0.00 €

Prieš ypatingą dieną – ypatingos procedūros švytinčiai odai


Suknelė jau kabo spintoje, bateliai paruošti, vestuvinis makiažas išbandytas. O kad makiažo priemonės laikytųsi ilgiau, oda būtų natūraliai skaisti, pasirūpinkite prieš ypatingą savo gyvenimo dieną – atrodyti WOW pasitelkiant profesionalias veido procedūras, kurios intensyviau sudrėkina ir atgaivina odą vienos procedūros metu. „Era Esthetic“ klinikose atliekamos „Hydrafacial“ ir „Intraceuticals“ procedūros giliai valo ir skaistina odą. Vos po vienos procedūros išsyk pajusite odos atgaivinimo efektą, o veidrodyje džiugins sveikas veido spindėjimas.
„Hydrafacial“ procedūrą sudaro 3 pagrindiniai etapai, o jos poveikis – įvairiapusis: oda atnaujinama, giliai išvaloma, intensyviai drėkinama, sprendžiamos įvairios odos problemos ir pristabdomas odos senėjimas.
Rezultatas matomas iškart, nes tai kelių pakopų terapija, skirta akivaizdžiai pagerinti odos būklę. „Hydrafacial“ idealiai tiks problemiškai, riebiai arba dehidratuotai odai. Taip pat merginoms, kurios kenčia nuo aknės arba gydo randus, pastebi pirmąsias raukšleles.
Ypač veiksminga ir „Intraceuticals“ procedūra, kurią pamėgo modelis Asta Valentaitė. Moteris sako, kad jos oda po šios procedūros tarsi „šviežia“, spindinti – tiesiog verta podiumo. Jūs savo vestuvių dieną irgi būsite matoma lyg ant podiumo. Visos akys bus nukreiptos į jaunųjų porą, todėl pasirūpinkite visapusišku spindesiu. Deguonies veido terapija suaktyvina atsinaujinimo procesus, todėl oda po jos – stangresnė, elastingesnė, skaisti.
„Intraceuticals“ procedūra su deguonimi rekomenduojama po lazerinių procedūrų, injekcijų, operacijų. Deguonies terapija yra gyvybiškai būtina sausai ir elastingumą praradusiai odai.
„Pajutusi, kad veido oda nebe tokia elastinga, tarytum pavargusi, arba besiruošdama fotosesijoms – visada paskiriu laiko „Intraceuticals“ terapijai. Procedūros trukmė neilga, o rezultatas matomas iš karto“, – sako „Intraceuticals“ procedūrą su deguonimi pamėgusi A. Valentaitė. Procedūros metu oda prisotinama serumais, vitaminais, hialurono rūgštimi. Procedūros rezultatas – odoje paskatinta hialurono rūgšties sintezė, lygesnis odos paviršius ir mažesnės raukšlės. Po „Intraceuticals“ oda sveikai spindi.
Sugrąžinkite odai skaistumą ir padidinkite pasitikėjimą savimi su „Hydrafacial“ ir „Intraceuticals“ terapijomis. Specialistai „Era Esthetic“ klinikose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje parinks jums tinkamiausią procedūrą, po kurios vestuvių dieną švytėsite.


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Grįžti i viršų