NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Didysis Vestuvių Katalogas path Šokių kursai path Vestuvinis šokis - Jūsų šventės dalis! Klientų rekomendacijos
« Grįžti atgal | Vestuvinis šokis - Jūsų šventės dalis! Klientų rekomendacijos

‹ Šokių kursai


Vestuvinis šokis - Jūsų šventės dalis! Klientų rekomendacijos


Šokių studija "Šokio fėja"

Šokių studija "Šokio fėja"
Šokių kursai
Nuotraukų: 8
Kaina nuo: 0.00 €
Patirtis: 29 metai

Kontaktai

Pavadinimas: Šokių studija "Šokio fėja"

Siųsti užklausą

Adresas: Lukšio g. 18, Šiaurės miestelis
Žemėlapis
Darbo laikas: Neribotai/ pagal užsakymą
Tel.: +37065830535
El. paštas: [email protected]
Internete: www.sokiofeja.lt

Miestas: Vilnius

Miestas:
Vilnius
Nuotraukų: 8
Kaina nuo: : 0.00 €
Patirtis: 29 metai

Vestuvinis šokis - Jūsų šventės dalis! Klientų rekomendacijos


Vestuvės - diena, kai dvi širdys tampa viena… Diena, kai viskas turi būti tobula!

Jaunavedžių šokis – graži tradicija, papuošianti Jūsų šventę. Leiskite “Šokio fėjai“ pasirūpinti Jūsų šokiu ir nustebinkite tiek šventės svečius, tiek vienas kitą.

Vestuvinio šokio choreografija kuriama pagal kiekvieną porą ir jos norus individualiai. Tai gali būti svajingasis valsas, romantiškoji rumba arba priešingai - aistringasis tango ar energingoji salsa. Jei norite šokti, tačiau dar neturite vizijos arba jau puikiai įsivaizduojate savo šokį – laukiame Jūsų. Šokių studija „Šokio fėja“ padeda išsirinkti tiek šokį, tiek muziką, pataria įvairiais su šokiu ir scena susijusiais klausimais, visada atsižvelgia į Jūsų nuomonę.
Mūsų tikslas - paruošti šokį, kuris leistų Jums sužibėti per vestuves!
Kad ir kokio sudėtingumo šokį pasirinktumėte (nuo nesudėtingų žingsnelių iki kelių skirtingų šokių variacijos) VISOS šokių choreografijos turi įžangą, eigą, kulminaciją ir svajingą užbaigimą. Mes tikime, kad Jūsų pirmasis šokis toks pats svarbus kaip ir mums. O mes mylime šokį tikrai :)

4-6 individualios šokių pamokos (rekomenduojamas kiekis)
Patikėkite savo šokį profesionaliai kolektyvo "Žuvėdra" šokėjai ir sertifikuotai sporto (šokių) trenerei, linijinių šokių federacijos narei ir teisėjai - šokių mokytojai Viktorijai:
- ilgametė sportinių šokių patirtis (šokio patirtis 18 metų),
- darbo su jaunavedžiais patirtis - 10 metų,
- paruošta jau ne viena dešimtis jaunavedžių porų (skaičiai - tikri! Dirbame labai daug, kad Jūsų švente butų tobula) - per 2014 metus 44 jaunavedžių poros, o 2015 m. - 40 porų, 2016 m. - 42 poros, 2017 m. - 47 poros, 2018 m. - 66 poros, 2019 m. - net 101 pora, 2020 m. - 90 porų (dėl karantino dirbome tik ribotą kiekį laiko ir vis tiek paruošėme norinčius šokti pas mus), o 2021 m. - 70 porų (ir vėl karantinas... todėl dėl saugumo ir papildomų reikalavimų priėmėme tik ribotą porų kiekį, deja, ne visus norinčius), 2022 m. - 88 poros, 2023 m. - jau vykdome registraciją... susisiekite su mumis!


Džiaukitės išskirtiniu Jums sukurtu vestuviniu šokiu ir mėgaukitės pačiu mokymosi procesu, po kurio norėsis sugrįžti ant šokių parketo.

1 pamokos kaina porai - 38 eur





Atsiliepimai (virš 100atsiliepimų rasite FB Studija Šokio Fėja) :
Ieva ir Marius: "Mūsų svečiai sakė, kad mūsų šokis buvo gražiausia ir labiausiai jaudinanti mūsų vestuvių dalis, tad norime dar kartą Jums padėkoti už šį rezultatą :) Tikiuosi gyvuojate puikiai ir toliau mokinate sužadėtinius vestuvių valso. Rekomenduosime Jus būtinai!"

Gintarė ir Lauras: "Šokio kompozija buvo ideali ir visi liko sužavėti! Atvirai sakant, šokio sekos nepamiršom, buvo klaidelių, aišku trūko plastiškumo ir atsipalaidavimo, bet didžiuojamės savimi ir tavimi! Tu prisidėjai prie mūsų šventės grožio ne tik sukurdama šokį, bet ir nuteikdama pozityviai! Ačiū tau už linksmą laiką kartu ir linkim kuo didžiausios sėkmės tau visur ir visada!"

Justina ir Kostas: "Ačiū! Norim Jums dar kartą labai padėkoti už Jūsų pastangas mokinant mus šokti. Didelis didelis AČIŪ! Būtinai rekomenduosime Jus visiems, norintiems ne tik puikaus šokio, bet ir smagių repeticijų"

Kristina ir Linas: "Ačiū pačiai geriausiai mokytojai už šokį, kuris mūsų dieną pavertė dar stebuklingesne! Ačiū Šokių studija "Šokio fėja" !"

Urtė ir Antanas: "Vestuvės buvo puikios! Visiems labai patiko mūsų šokis, prašė net pakartoti :) tai vėliau net ir kartojom! ačiū Jums:)"

Ana ir Darius: “Ačiū Jums už Jūsų kantrybę ir palaikymą jaunųjų šokio repeticijų metu. Visiems laaaabai patiko mūsų šokis! Labai jaudinomės, bet nepasimetėme ir galutinis rezultatas buvo puikus:) net piršlys(buvęs šokėjas) pagyrė:)Ačiū Jums dar kartelį:)”

Jelena ir Borisas: “Norime labai jums padėkoti už profesionalumą ir kantrybę ruošiant mūsų vestuvinį šokį, tai buvo puikus pasirodymas, viskas gavosi labai gražiai ir sklandžiai. Esame labai jums dėkingi ir rekomenduosime jus kitoms poroms!”

Olga ir Aleksejus: "Ačiū už šokį, kuris pakylėjo mus į debesis ir sužavėjo mūsų artimus žmones"

Lina ir Heres: "Norime Jums labai padėkoti už Jūsų pamokas, kurias visada atsimename su džiaugsmu ir iš kurių turime tik pačius geriausius įspūdžius. Šventės šokis buvo tobulas - choreografija visus sužavėjo, svečiai skandavo - pakartot! Linkime Jums - kad visuomet, kaip dabar, trykštumėt energija ir entuziazmu, kuris iš tiesų uždega noru šokti. Ačiū!"

Dar daugiau ir pačius naujausius atsiliepimus/rekomendacijas galite rasti FB paskyroje studija Šokio Fėja


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Nuotraukos

Šokių kursai
Šokių kursai
Šokių kursai
Šokių kursai
Šokių kursai
Šokių kursai
Šokių kursai
Šokių kursai

Grįžti i viršų