NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Didysis Vestuvių Katalogas path Odontologijos klinikos path Šypsena gali daryti stebuklus, o mes džiaugiamės galėdami dovanot
« Grįžti atgal | Šypsena gali daryti stebuklus, o mes džiaugiamės galėdami dovanot

‹ Odontologijos klinikos


Šypsena gali daryti stebuklus, o mes džiaugiamės galėdami dovanot


Kauno Implantologijos Centras

Kauno Implantologijos Centras
Odontologijos klinikos
Nuotraukų: 2
Kaina nuo: 0.00 €

Kontaktai

Pavadinimas: Kauno Implantologijos Centras

Siųsti užklausą

Adresas: Kalniečių g. 247-39, LT-49340 Kaunas
Žemėlapis
Darbo laikas: 8:00 - 20:00
Tel.: +37037775070
Tel.: +37064052485
El. paštas: [email protected]
Internete: www.kicklinika.lt

Miestas: Kaunas

Miestas:
Kaunas
Nuotraukų: 2
Kaina nuo: : 0.00 €

Šypsena gali daryti stebuklus, o mes džiaugiamės galėdami dovanot


Pacientams mes galime pasiūlyti visas burnos chirurgijos procedūras: dantų implantaciją, paprastus bei sudėtingus dantų traukimus, rekonstrukcines žandikaulių operacijas, kaulo atstatymą prieš implantaciją, periodontologines, estetines dantenų operacijas, profesionalę burnos higieną ir kt.

Mes norime, kad pacientai mūsų odontologijos klinikoje jaustųsi jaukiai ir būtų geros nuotaikos, todėl jau laukiamajame Jus pasitiks besišypsanti ir maloni administratorė. Paslaugios ir mandagios asistentės, išklausantys gydytojai – odontologai pasistengs, kad Jūsų vizitas mūsų klinikoje būtų sklandus, malonus ir jaukus.

Kauno implantologijos centro variklis yra darni gydytojų komanda. Mūsų odontologai - jauni, bet jau spėję sukaupti klinikinio darbo patirties, pasibaigę savo specialybių rezidentūras, ne kartą stažavęsi užsienio universitetuose ir klinikose. Kiekvienais metais gilina bei tobulina žinias stažuotėse, konferencijose, seminaruose ne tik Lietuvoje, bet ir įvairiose pasaulio šalyse. Kauno implantologijos centro gydytojai – odontologai, tai burnos, veido ir žandikaulių chirugai, periodontologai. Turėdami profesionalų kolektyvą mes galime užtikrinti, kad kiekvieno paciento atvejis yra kruopščiai analizuojamas, apsvarstomas ir tada parenkamas optimalus gydymas pritaikytas kiekvienam pacientui.

Mūsų prioritetas – nuoširdus, šiltas ir malonus bendravimas su pacientu. Kiekvienas pacientas mums yra pats svarbiausias. Tik taip mes galime pasiekti puikių gydymo rezultatų. Visada prieš pradedant gydymą pacientams pristatomas individualus gydymo planas, kuriame atsispindi gydymo eiga, laikas ir kaina.

Kauno implantologijos centro gydytojai - odontologai, jų asistentės ir administratorė laukia Jūsų, gerbiami pacientai, ir užtikrina, kad Jūsų gydymas pas mus bus sėkmingas.

Kauno implantologijos centras įsikūręs Kauno centro prieigose, patogioje vietoje, lengvai pasiekiamoje viešuoju ir asmeniniu transportu. Prie mūsų odontologijos klinikos yra nemokama, saugi automobilio stovėjimo aikštelė.


Žemėlapis

Rodyti žemėlapį »

Nuotraukos

Odontologijos klinikos
Odontologijos klinikos

Grįžti i viršų