NUOLAIDOS

BALDŲ IR ĮRANGOS NUOMA

Didysis Vestuvių Katalogas path Įvairūs atlikėjai path Geros nuotaikos šou - grupė "MYLIMAS KLOUNAS" Linksmoji „Pagalba“
« Grįžti atgal | Geros nuotaikos šou - grupė "MYLIMAS KLOUNAS" Linksmoji „Pagalba“

‹ Įvairūs atlikėjai


Geros nuotaikos šou - grupė "MYLIMAS KLOUNAS" Linksmoji „Pagalba“


Geros nuotaikos šou - grupė „MYLIMAS KLOUNAS‘

Įvairūs atlikėjai
Nuotraukų: 6
Kaina nuo: 0.00 €

Kontaktai

Pavadinimas: Geros nuotaikos šou - grupė „MYLIMAS KLOUNAS‘

Siųsti užklausą

Tel.: +37061721320
Tel.: +37061721505
El. paštas: [email protected]
Internete: www.klounai.lt

Miestas: Visa Lietuva

Miestas:
Visa Lietuva
Nuotraukų: 6
Kaina nuo: : 0.00 €

Geros nuotaikos šou - grupė "MYLIMAS KLOUNAS" Linksmoji „Pagalba“


Linksmoji "pagalba" Jūsų šventėms, renginiams! Vaikams ir suaugusiems! Visiems, kas nori smagiai, originaliai – ir "nekasdieniai" papuošti - paįvairinti savo šventę, pobūvį, renginį! Pradžiuginti - palinksminti draugus, svečius, žiūrovus! Nuo gimtadienio iki festivalio! Visur, kur pageidaujama gera nuotaika, šypsenos, džiaugsmas!!!

Geros nuotaikos šou - Grupė „MYLIMAS KLOUNAS"
Circus Clowns & Comedy Acts --- Anatoly & Laima (+ Kristina)
(mobili) Lietuvos profesionalių cirko artistų/ klounų meninė grupė
(pramoginis scenos menas) --- pristato
Linksmos, įdomios, originalios – puikios nuotaikos, džiaugsmo ir gerų emocijų kupinos – (teatralizuotos) pramoginės, šventinės, edukacinės ir kt. – klounų šou programos, nuotaikingi pasirodymai ir kt. – jūsų šventėms, įv. renginiams – vaikams ir suaugusiems!

Mūsų klounų šou programos/ pasirodymai (pramoginis scenos
menas) – retas reiškinys Lietuvoje. Jos linksmina, džiugina, smagina. Sukūria šventinę atmosferą. Nuotaikingai bei originaliai paįvairina renginius/ šventes. Dovanoja žmonėms gerą nuotaiką, šypsenas, džiaugsmą!
Tai gyva, spalvinga –„čia ir dabar” nuotaiką kelianti (ir „sveikatai naudinga”) – originalių linksmybių įvairovė. Tai humoro, pokštų, linksmų staigmenų, triukų, ekscentrikos, improvizacijos, klounados meno, originalių (estrados ir cirko žanrų) komiškų numerių (jų elementų), balionų lankstymo, žonglieriaus, fokusų - magijos, kt. įdomybių – ir gyvo veiksmo (bendravimo su publika) – puiki pramoga bet kokio amžiaus ir pomėgių žmonėms!
***Įtraukiame svečius į savo pasirodymą ir sukuriame kupina nepamirštamų įspūdžių šventinę nuotaiką !!!
***Patirtis, profesionalumas ir didelis, linksmas repertuaras leidžia dirbti visur, kur pageidaujama gera nuotaika, džiaugsmas ir šventė!

Mūsų veikla:
***Vaikams ir/ ar visai šeimai – Gimtadieniai, visos šventės, pramogos, laisvalaikis, vaikų darželių/ ketvirtokų išleistuvės, įv. projektai visai šeimai, kalendorinės šventės (Rugsėjo 1-ji, Mamos diena ir kt.), taip pat - visos šeimos/ asmeninės šventės, pobūviai, puotos, jubiliejai, vakarėliai (nuo - iki...)
***Visų renginių aptarnavimas – pramoginių, viešų, masinių, festivalių, Miesto švenčių, verslo, įmonių, prezentacijų, reklaminių, teminių, Kalėdos/ Naujieji metai (+ Kalėdų Senelis) ir t.t. (nuo – iki…)
***Profesionali scenine/ koncertinė veikla (mūsų pagrindinė veikla). Dalyvaujame – įv. šou, koncertai, varjetė/ cirko programos, kultūriniai/ kūrybiniai ir kt. projektai, tarptautiniai renginiai ir t.t. (Taip pat dirbame su kt. atlikėjais, vokalistais, šokėjais ir kt. – įv. mišriuose šou, koncertuose ir t.t.).

Rengiame (organizuojame, vedame)
ir
norime jums pasiūlyti: ***Klounų Šou programas ( Visiems ); ***Nuotaikingus Šou pasirodymus; ***Ypatingai smagias Klounų programas Vaikams ir/ ar Visai Šeimai; ***Linksmiausias popietes; ***Staigmenas - sveikinimus visom progom; ***Programas –
Žaidimus („Balionų šventė”„Laimutės ir Klouno burtai”„Tikras Cirkas” ir kt.); ***Originalų Jūsų renginio vedimą; ***Smagiausias kūrybines dirbtuves (balionų lankstymo/ modeliavimo, klounados ir kt. – prašome teirautis); ***„Ypatingą Laimutės ir Klouno mokyklą”; ***Netradicines linksmybes; ***Nuostabiai spalvingą, nuotaikingą atrakciją –„Žaidimas su balionais” Jūsų šventės, festivalio, reklamos, Miesto šventės, įv. kt. renginių metu (tai – meistriškas ilgų balionų lakstymas + bendravimas su svečiais/ publika + puiki nuotaika visiems!); Ir kt.

Jūsų pasirinkimui:
*Programos Vaikams ir/ ar Visai Šeimai (trukmė 45 min.- 1val. ar kita/ derinama individualiai).
*Nuotaikingi Šou pasirodymai (trukmė 10 - 40 min. ar kita/ derinama).
*Atrakcija "Žaidimas su balionais" (trukmė - pagal užsakymą, kad ir viso renginio metu. Galima derinti su mūsų pasirodymu).

Dalyvaujame įvairaus pobūdžio ir didžio renginiuose, taip pat – įv. privatūs. Dirbame įv. scenose ar netradicinėse erdvėse.
Kalbos, naudojamos darbe – lietuvių, rusų, anglų.
Parengsime linksmą surežisuotą programą specialiai tik Jūsų renginiui.
Pasirodymai rengiami visur, kur vyksta renginys.

Papilodma informacija:

***„MYLIMAS KLOUNAS” grupė – tai šauni ir kūrybinga Lietuvos profesionalių cirko artistų/ klounų meninė grupė (pirmas Lietuvos interaktyvus Klounų Šou) – scenoje„Linksmoji Laimutė ir (šaunuolis) Klounas Toša“. Jau daugiau nei 20 metų nuolatos dirba pramogų versle – Lietuvoje ir kt. įv. pasaulio šalyse (žinomi festivalių, koncertų, šou/ cirko programų, įv. renginių ir švenčių dalyviai).
***savarankiška, originali, iššukių nebijanti grupė. Laisvai samdomi artistai.
***Laima ir Anatoly – savo meno srityje laikomi aukšto lygio profesionalais. Patyrę, kūrybingi, mobilūs. Ryškūs įvaizdžiai, subtilus humoras, aukšta darbo kultūra, nuoširdumas bei nepaprastas talentas džiuginti ir žavėti bet kokio amžiaus ir pomėgių publiką.


*Dirbame visoje Lietuvoje, Europos šalyse ir ne tik (Pagrindinė būstinė – Kaunas).
*Kainos – sutartinės
Jei esame Jums naudingi ar reikalingi – prašome derinti laiką iš anksto.
Visais klausimais prašome skembinti !!!
TEL. 8 617 21320 ( 8 617 21505 )
[email protected]
www.klounai.lt

Pagarbiai
„MYLIMAS KLOUNAS‘‘ grupė


Nuotraukos

Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai
Įvairūs atlikėjai

Grįžti i viršų